WestJob

Welkom

Welkom op de website van Westjob Personeelsdiensten. Wij zijn een jonge en dynamische organisatie met medewerkers die jaren ervaring hebben in de uitzendbranche. Vanuit onze vestiging in het Westland bemiddelen wij landelijk in de meest uiteenlopende branches, zoals tuinbouw, productie, techniek, bouw, logistiek, administratie, zorg en ict.

Wij zorgen voor het juiste personeel, op ieder moment en in elke hoeveelheid. Ook zorgen wij voor de volledige administratieve afhandeling. Daarnaast dragen wij alle risico’s die zijn verbonden aan personeel in loondienst. Uw werk is onze zorg. Bij ons kunt u terecht voor uitzenden, werving en selectie.

WestJob Personeelsdiensten is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.Bent u benieuwd naar onze dienstverlening of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij een ZZP’er bieden?

Wij helpen u bij het vinden van de juiste klanten. Dit doen we op een snelle en transparante wijze waarbij u als ZZP’er wordt ondersteund. Wij zijn gespecialiseerd in het ontlasten van de werkdruk bij de ZZP’er, zo vinden wij passend werk, hebben wij het klantcontact en nemen wij het aftersales werk over zodat u de volledige focus op het technische werk kan leggen. Een ideale mogelijkheid voor menig ZZP’er in de bouw of de technische sector.

Informeer naar de mogelijkheden door ons te mailen info@westjob.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen.