WestJob Diensten

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een week, een jaar of de duur van een project, je zet onze mensen puur in wanneer je ze nodig hebt.

Dit betekent dat er geen loonverplichting bestaat wanneer er geen werk is. Maar dat niet alleen, ook als uw uitzendkracht ziek wordt, hoeft u niet door te betalen. We bieden dus zekerheid, zonder flexibiliteit te verliezen.

Payroll

Bij payroll wordt Westjob Personeelsdiensten op papier de juridische werkgever van (een of meer van) van uw medewerkers. Dit betekent dat u uw eigen medewerkers werft en selecteert. U bepaalt de werktijden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers. Verder verzorgt u de planning en u behoudt het contact met de medewerkers op de werkvloer (er verandert dus niets met payroll!).


Het payrollbureau moet als juridische werkgever van de medewerkers o.a. zorgdragen voor de betaling van de nettosalarissen, de sociale lasten, pensioenpremies en de loonbelasting. U huurt/least eigenlijk met payroll uw eigen personeel terug, maar daarnaast/tegelijkertijd bent u van alle administratieve rompslomp en werkgeversrisico‘s verlost.

Werving & Selectie

Ook kunt u ervoor kiezen om uw gehele W&S traject aan ons uit te besteden. Wij werken op basis van no cure, no pay.